Λίγα λόγια για εμάς..

Είμαστε μια ήρεμη και δημιουργική ομάδα έμπειρων αλλά και νέων developers

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε βλέποντας τις ανάγκες τις αγοράς για την πλήρη μεταμόρφωση της και καθιέρωση της στην νέα ψηφιακή εποχή.Στην νέα εποχή δεν χωρούν υπερκοστολογήσεις και ερασιτεχνισμοί.Οι στόχοι μας είναι:

Να δημιουργήσουμε όμορφα site προσιτά σε όλους

Να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

Να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου στο μέγιστο δυνατό.

Να εξελισσόμαστε διαρκώς στις νέες τεχνολογίες χωρίς όμως εκπτώσεις στην ανθρώπινη επαφή

Γιατί PageBuilder
Είμαστε συνεπείς και γρήγοροι

Αναλαμβάνουμε το project σας και σας δίνουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασίας.Το project σας θα είναι έτοιμο μέσα σε αυτό και όχι μετά από μήνες.

Πληρώνετε αυτό που αξίζει

Οι υπερκοστολογήσεις στο web development ήταν ο κανόνας.Υπέρογκα ποσά έχουν διαπανηθεί για site μη λειτουργικά πλέον και παρατημένα ή κλειστά.Εμείς το αλλάζουμε αυτό προσαρμόζοντας το κόστος σε αυτό που αξίζει πραγματικά.

Ποιοτικές web εργασίες από το 2007

Έχουμε εμπειρία στο διαδίκτυο εκ τη γενέση του από το 1995,ενώ το πρώτο μας e-shop στήθηκε το 2007

Συνεχής ενημέρωση

Παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια στις νέες τεχνολογίες όσο αναφορά το διαδίκτυο.Software,Hardware,Development.Προσπαθούμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Συχνές Ερωτήσεις

To ανώτερο όριο που δίνουμε για να ετοιμάσουμε το site σας είναι 30 ημέρες.Εξαρτάται από το μέγεθος της Ιστοσελίδας,αν είναι e-shop με πολλές κατηγορίες ή με λίγες και με πολλά προϊόντα.Σε πολλές περιπτώσεις η ιστοσελίδας σας αν είναι απλή μπορεί και να είναι έτοιμη σε 10 με 15 ημέρες.

Σε όλους τους πελάτες μας,εκτός οτί έχουμε πλήρη επικοινωνία για το πως θέλουν να φαίνεται η σελίδα τους εξ αρχής,προσφέρουμε και απεριόριστα revisions μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι ακόμα και στα πιο φθηνά μας πακέτα.

Οι τιμές μας είναι όντως χαμηλές αλλά σας εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.Θεωρούμε πως δεν πρέπει να υπερκοστολογούμε υπηρεσίες που στο εξωτερικό έχουν άλλες τιμές καθώς η διαδικτυακή αγορά είναι πλήρως προσβάσιμη για όλους και πρέπει η ελληνική αγορά να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.